Pelle Sweateren Molly by Mayflower - Strikkekit str. S-XXL Udvide

PelleSweateren Molly by Mayflower - Strikkekit str. S-XXL

Mayflower Mayflower

Nyhed

På lager

680,00 DKK

inkl. moms

Se vores handelsbetingelser her: VILKÅR & FRAGT

Levering 1-3 hverdage. Ved køb over 500 kr. bliver fragten gratis! 

Køb for 500,00 DKK mere og modtag gratis fragt!

PelleSweateren er designet af skuespiller Molly Egelind, og den er hendes første opskrift, som også er til mænd. Sweateren har et enkelt og moderne design, hvilket gør den perfekt som herresweater. Den kan både strikkes til kvinder og mænd. Pellesweateren er en udfordring for de øvede strikker. Bemærk at sweateren kan strikkes med ballonærmer eller med alm. ærmer. 

PelleSweateren Molly by Mayflower kan strikkes i str. S - M - L - XL - XXL trøjen strikkes på 12 mm rundpind (80 cm), eller på den størrelse pind som du skal bruge, for at matche strikkefastheden. Der er også brugt 9 eller 10 mm rundpind (40 og 80 cm.) til rib.

Overhold altid strikkefastheden. Vær opmærksom på et garnmængden er tilpasset strikkefastheden. Hvis du strikker løsere eller strammere end angivet i opskriften, vil dit garnforbrug muligvis være et andet. Det vil naturligvis også påvirke størrelsen på det endelige resultat.

Strikkekittet indeholder garn til PelleSweateren. Ønsker du at strikke damemodellen med ballonærmer, skal man bruge 1 ekstra nøgle garn i alle størrelser.